Herzberg 5-dielna mixovacia nádoba HG-04074

Herzberg 5-dielna mixovacia nádoba HG-04074
Herzberg 5-dielna mixovacia nádoba HG-04074
18
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
Herzberg 5-dielna mixovacia misa HG-04074

Zažite kulinárske pohodlie s touto všestrannou sadou mixovacích misiek s protišmykovým silikónovým dnom pre stabilné mixovanie a farebnými silikónovými viečkami, ktoré udržia ingrediencie čerstvé. Vďaka konštrukcii z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná do umývačky riadu a vnorenej konštrukcii pre úsporu miesta, si môžete vychutnať jednoduchú prípravu jedla a upratané priestory v kuchyni.

Predstavujeme Herzberg HG-04074: 5 zapustených miešacích misiek so silikónom pokrievky, nepostrádateľný doplnok každej kuchyne. Miešacie nádoby sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a sú odolné voči hrdzi a preliačinám, čím poskytujú trvanlivosť a dlhú životnosť vášmu kulinárskemu snaženiu. Vnútro so zrkadlovou vrstvou uľahčuje čistenie, zatiaľ čo česaná vonkajšia časť poskytuje vzhľad bez odtlačkov prstov.

Vďaka vzduchotesnému dizajnu možno potraviny udržiavať čerstvé a suché, tieto misky sú ideálne na prípravu a skladovanie zvyšky jedál, šaláty na podlievanie, šľahanie vajec alebo podávanie polievky. Hladký, široký okraj poskytuje pohodlné uchopenie a chráni vaše ruky, zatiaľ čo plochá základňa poskytuje stabilitu pri šľahaní a mixovaní. Hlbší tvar misiek zabraňuje vysypaniu jedla a vnorený dizajn maximalizuje priestor v skrinke, vďaka čomu je organizácia hračkou.

Táto súprava obsahuje 5 misiek z nehrdzavejúcej ocele a 5 farebných viečok pre všestrannosť a pohodlie všetky potreby na varenie. Táto štýlová súprava je vhodná do umývačky riadu pre jednoduché čistenie a je ideálnym darčekom na kolaudáciu, Vianoce, narodeniny a svadby. Zažite maximálne pohodlie v kuchyni s miešacou nádobou Herzberg HG-04074 so silikónovým vekom.

Vlastnosti:

Prémiová konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele: To znamená, že nádoby na miešanie sú vyrobené z vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ, ktorá je známa svojou trvanlivosťou, odolnosťou voči hrdzi a korózii. To zaisťuje, že misky si zachovajú svoju kvalitu v priebehu času, a to aj pri častom používaní.
Všestranná súprava: Tým, že ponúka rôzne veľkosti, táto funkcia zaisťuje, že miešacie misky vyhovujú rôznym potrebám varenia a pečenia, od šľahania vajec až po mixovanie cestovín, šalátov až po varenie a ďalšie, poskytujúce všestrannosť v kuchyni.
Farebné silikónové viečka: Živé silikónové viečka nielen dodávajú dekoratívny nádych celej veci, ale slúžia aj funkčnému účelu tým, že zaisťujú čerstvosť a zabraňujú rozliatiu alebo rozliatiu úniky. Rôzne farby tiež umožňujú jednoduchú identifikáciu obsahu.
Vnorený dizajn pre úsporu miesta: Vzájomné uloženie misiek šetrí cenný úložný priestor v kuchyni, vďaka čomu je ideálny pre kuchyne s obmedzeným úložným priestorom alebo pre tých, ktorí uprednostňujú riešenie usporiadaného skladovania .
Meracie značky: Meracie značky na každej nádobe vám umožňujú presne odmerať ingrediencie, čím sa eliminuje potreba samostatných odmeriek alebo lyžíc a zaisťuje sa presné vykonanie receptu.
Nie- klzné silikónové dno: Silikónové dno poskytuje stabilitu pri mixovaní, bráni skĺznutiu alebo prevrhnutiu misiek na pulte, minimalizuje riziko rozliatia alebo nehôd pri varení alebo pečení.
Vhodné do umývačky riadu: Táto vlastnosť naznačuje, že nehrdzavejúca oceľ panvice a silikónové viečka sa dajú bezpečne umývať v umývačke riadu, čo poskytuje ďalšie pohodlie a úsporu času pri čistení po jedle.
Vzduchotesné tesnenie: Flexibilné plastové viečka vzduchotesne tesnia, keď sú umiestnené nad misami, čím pomáhajú zachovať čerstvosť uskladnených výrobkov. ingrediencií a zabraňujú úniku pachov, takže jedlo zostane dlhšie čerstvé.
Všestranné využitie: Vďaka schopnosti vykonávať viacero funkcií, ako je mixovanie, skladovanie, servírovanie a dokonca slúži ako sitko na umývanie ovocia a zeleniny, táto funkcia vyzdvihuje všestrannosť a praktickosť mixovacej nádoby pre rôzne kuchynské úlohy.
Štýlový dizajn: Elegantný povrch z nehrdzavejúcej ocele v kombinácii s farebnými vrchnákmi vytvára estetický vzhľad, ktorý môže doplniť akúkoľvek kuchynskú dekoráciu. Vďaka tomu je súprava miešacej nádoby nielen funkčným, ale aj štýlovým doplnkom do kuchyne, ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti.
Vlastnosti:

Názov značky: Herzberg
Farba: fialová, akvamarínová, oranžová, zelená , červená.
Materiál misky: nehrdzavejúca oceľ.
Materiál krytu: silikón.
Priemer: 14cm/16cm/18cm/22cm/26cm.
Blender bezpečné: Áno
Vhodné do chladničky: Áno
Vhodné do umývačky riadu: Áno
Ultra bezpečné: Áno
1 x 0,7 litra (3" x 5,5")
1 x 1 Pinta. (3,6" x 6,3")
1 x 1,5 pinty (7,1 x 4 palce)
1 x 3 litre. (4,75 x 8,75 palca)
1 x 4,6 litra (5 x 10,25 palca)
Údajov
Poštovné
10 €
EAN číslo
HG-04074