Herzberg Krájač zemiakov HG-04166

Herzberg Krájač zemiakov HG-04166
Herzberg Krájač zemiakov HG-04166
13
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
Krájač zemiakov Herzberg HG-04166

Zažite pohodlie pri krájaní zemiakov na jednoduché, rovnomerné hranolky za pár sekúnd, aby ste ušetrili drahocenný čas a energiu pri príprave jedla. Vďaka všestrannému dizajnu s dvoma čepeľami a funkcii jednoduchej výmeny čepieľok si užijete flexibilitu pri jednoduchom vytváraní hranolčekov rôznych veľkostí, ktoré vyhovujú vašim kulinárskym preferenciám a potrebám.

Zlepšite svoju domácu hru s hranolkami s Herzbergom HG-04166 Krájač na hranolky z nehrdzavejúcej ocele. Tento krájač na smaženie vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je vyrobený tak, aby vydržal a bol navrhnutý tak, aby zakaždým zjednodušil proces prípravy dokonalých hranolčekov. Vďaka ostrým čepeliam a efektívnemu reznému mechanizmu môžete rýchlo a jednoducho premeniť celý zemiak na rovnomerné hranolky, čím zaistíte vždy konzistentné výsledky.

Dni strávené hodiny ručným krájaním zemiakov sú preč. tupé nože s bojom. S krájačom zemiakov Herzberg ušetríte čas a námahu v kuchyni a zároveň si užijete radosť z prípravy domácich hranolčekov. Špeciálna, pevná gombíková konštrukcia noža umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu čepele, takže si môžete flexibilne pripraviť rôzne veľké zemiaky podľa vašich potrieb. Či už dávate prednosť tenkým, chrumkavým hranolčekom alebo hrubým plátkom, tento vykrajovač na sušienky má to, čo potrebujete.

Koráč na zemiaky Herzberg je okrem praktických výhod navrhnutý s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie. Predĺžená rukoväť poskytuje pohodlné uchopenie, čím uľahčuje používanie, zatiaľ čo protišmyková základňa zaisťuje stabilitu počas používania. Tento krájač je ideálny pre všetky vekové kategórie, eliminuje riziko poranenia prstov a poskytuje hladký a bezproblémový zážitok z varenia.

Vlastnosti:

Vysoko kvalitný materiál: Krájač na zemiaky je vyrobené z odolnej nehrdzavejúcej ocele zaisťuje dlhú životnosť, ako aj odolnosť proti hrdzi a korózii. Použitie vysokokvalitných materiálov zaisťuje, že si nôž zachová svoju štrukturálnu integritu aj pri častom používaní, čo zaisťuje spoľahlivosť a odolnosť v rôznych kuchynských prostrediach.
Konštrukcia s dvoma čepeľami: S dvoma vymeniteľnými čepeľami, 12 x 12 mm a 9 x 9 mm , tento krájač zemiakov ponúka všestrannosť na krájanie zemiakov rôznych veľkostí. Používatelia si môžu flexibilne vybrať požadovanú veľkosť čepele na základe svojich preferencií alebo špecifických potrieb receptúry, takže môžu presne a jednoducho dosiahnuť prispôsobené výsledky.
Efektívne rezanie: Krájač zemiakov vybavený ostrými čepeľami a účinným rezacím mechanizmom vám umožňuje rýchlo a jednoducho premeniť celé zemiaky na jednotné zemiaky . Efektívne krájanie zjednodušuje proces prípravy jedla, šetrí čas a námahu používateľov a zároveň zaisťuje vždy konzistentné profesionálne výsledky.
Jednoduchá výmena čepele: Špeciálna konštrukcia s pevným tlačidlom krájača na zemiaky umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu čepele. flexibilita pre rôzne veľkosti zemiakov. Používatelia môžu rýchlo prepínať medzi čepeľami podľa potreby bez akejkoľvek zložitosti alebo ťažkostí, čím zlepšujú pohodlie a použiteľnosť v kuchyni.
Bezpečný a pohodlný: Tento krájač zemiakov s predĺženou rukoväťou poskytuje pohodlné uchopenie a jednoduché použitie, všetko vhodné pre všetky vekové kategórie. Ergonomický dizajn rukoväte minimalizuje námahu a únavu rúk, zvyšuje bezpečnosť a pohodlie pri používaní.
Protišmyková základňa: krájač na zemiaky má protišmykovú silikónovú základňu s drážkou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá poskytuje stabilitu pri používaní a zabraňuje nehodám . Protišmyková základňa zaisťuje, že krájač zostane bezpečne na pracovnej ploche alebo iných povrchoch, čím sa zvyšuje bezpečnosť a jednoduché používanie.
Šetrite čas a energiu: Nakrájajte zemiaky na jednotnú veľkosť v priebehu niekoľkých sekúnd pomocou tohto efektívneho krájača na zemiaky, čo šetrí čas a energie môžete ušetriť peniaze v kuchyni. Rýchle krájanie umožňuje užívateľom dokončiť úlohy prípravy jedla rýchlo a efektívne, čím sa znižuje čas a námaha pri varení.
Všestranné využitie: Tento krájač zemiakov je ideálny na prípravu domácich hranolčekov a používa sa v kuchyniach, reštauráciách, potravinových vozíkoch atď. Jeho všestrannosť z neho robí praktický nástroj v rôznych prostrediach varenia, ktorý vyhovuje rôznym kulinárskym potrebám a preferenciám.
Kompaktný a priestorovo úsporný: Skladacia konštrukcia vykrajovača zemiakov umožňuje jednoduché skladovanie a prepravu, vďaka čomu je vhodný do interiéru a vonkajšie použitie. Kompaktná veľkosť a skladacia konštrukcia šetria cenný priestor v kuchyni pre bezproblémové skladovanie, keď sa nepoužíva.
Jednoduché čistenie: S hladkým povrchom z nehrdzavejúcej ocele a odnímateľnými časťami sa tento krájač na zemiaky ľahko čistí pre bezproblémovú údržbu . Používatelia môžu nôž po použití rýchlo a jednoducho vyčistiť, čím podporujú hygienu a pohodlie v kuchyni.
Vlastnosti:

Názov značky: Herzberg
Farba: Chróm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Veľkosť reznej čepele: 12 x 12 mm a 9 x 9 mm.
Rozmery: 25,5 cm x 8,8 cm x 10,5
Oceľová drážka Výrez: 36/64
Ne- sklz: Áno
Údajov
Poštovné
10 €
EAN číslo
HG-04166