Herzberg Ručné oceľové strúhadlo na syr HG-04289

Herzberg Ručné oceľové strúhadlo na syr HG-04289
Herzberg Ručné oceľové strúhadlo na syr HG-04289
13
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
Herzberg ručné oceľové strúhadlo na syr HG-04289

Zažite strúhanie a strúhanie bez námahy so strúhadlom na syr Herzberg HG-04289, vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele pre dlhú životnosť a spoľahlivý výkon. Jeho vymeniteľný otočný bubon a dizajn vhodný do umývačky riadu umožňujú všestranné použitie a jednoduché čistenie, čím uľahčujú prípravu jedla a zároveň zabezpečujú konzistentné výsledky.

Predstavujeme ručné strúhadlo na syr Herzberg HG-04289 z nehrdzavejúcej ocele, všestranný kuchynský nástroj ktorý je navrhnutý pre ľahké strúhanie a krájanie. Rotačné strúhadlo na syr je vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304 a ponúka vynikajúcu odolnosť a pevnosť v porovnaní s plastovými alternatívami. Vďaka kompaktným rozmerom 19,5 cm x 10 cm x 8 cm sa dá pohodlne skladovať a používať v každej kuchyni od jemného po hrubé. Či už strúhate tvrdé syry ako parmezán, zeleninu alebo citrusové ovocie, toto rotačné strúhadlo poskytuje konzistentné výsledky s minimálnym úsilím. Ľahko použiteľný otočný mechanizmus zaisťuje plynulé a jednoduché grilovanie pre pravákov aj ľavákov.

Čistenie je s Herzberg HG-04289 hračkou. Nerezová konštrukcia umožňuje ľahké oddelenie dielov, takže ho možno umývať v umývačke riadu pre rýchle a pohodlné čistenie. Rozlúčte sa so syrom uviaznutým pod okrajmi alebo plastovými časťami, pretože toto profesionálne navrhnuté strúhadlo zaručuje zakaždým bezproblémovú prevádzku. Vylepšite svoj zážitok z varenia s ručným strúhadlom na syr Herzberg z nehrdzavejúcej ocele, ktoré je hlavným nástrojom pre rýchlosť, bezpečnosť a efektivitu pri príprave jedla.

Vlastnosti:

Vysoká kvalita: Strúhadlo na syr Herzberg HG-04289 je odolné Je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 304, ktorá poskytuje dlhú životnosť a pevnosť v porovnaní s plastovými alternatívami. Tento vysokokvalitný materiál zaručuje spoľahlivý výkon v priebehu času a odoláva hrdzi a korózii.
Vymeniteľné rotačné bubny: Toto strúhadlo na syr sa dodáva s tromi rôznymi rotačnými bubnovými strúhadlami a bubnom na krájanie, ktorý ponúka všestranné možnosti strúhania. Či už uprednostňujete jemnú, strednú alebo hrubú textúru, môžete jednoducho vymeniť bubny tak, aby vyhovovali vašim špecifickým potrebám roštu.
Jednoduché čistenie: Dizajn strúhadla na syr vhodný do umývačky riadu umožňuje rýchle a jednoduché čistenie. Na rozdiel od tradičných strúhadiel s plastovým okrajom, ktoré dokážu zachytiť čiastočky jedla, je toto strúhadlo z nehrdzavejúcej ocele profesionálne navrhnuté tak, aby zabránilo prilepeniu syra a zabezpečilo dôkladné čistenie po každom použití.
Jednoduchá obsluha: strúhadlo na syr sa používa jednoducho a intuitívne. Jednoducho vložte potraviny do komory a otočte rukoväťou, aby ste ich mohli ľahko strúhať alebo sekať. Otočný mechanizmus zaisťuje plynulé a efektívne strúhanie, takže je vhodný pre pravákov aj ľavákov.
Kompaktný dizajn: Strúhadlo na syr 19,5 cm x 10 cm x 8 cm má kompaktný dizajn a možno ho ľahko skladovať v každej kuchyni. Jeho elegantný dizajn, ktorý šetrí miesto, je praktickým doplnkom do každého kulinárskeho priestoru.
Všestranné využitie: Toto strúhadlo na syr nie je len na syr, ale aj na strúhanie zeleniny, strúhanie citrusových plodov a mnoho iného. Vďaka jeho všestranným funkciám je príprava jedla pohodlnejšia a efektívnejšia.
Vynikajúca účinnosť: s týmto strúhadlom na syr strúhajte rýchlo, bezpečne a efektívne. Jeho vysokokvalitná konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele a ostrý rotujúci bubon zaisťujú konzistentné výsledky s minimálnou námahou, šetria čas a energiu v kuchyni.
Všestranné použitie: Od tvrdých syrov, ako je parmezán až po čokoládu a orechy, toto strúhadlo na syr dokáže nastrúhať široký sortiment potravín. Jeho všestrannosť z neho robí cenný nástroj pre rôzne kulinárske aplikácie, ktorý vám umožní experimentovať s rôznymi prísadami a príchuťami.
Pevná konštrukcia: Toto strúhadlo na syr je vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 430 a poskytuje odolnosť a stabilitu počas používania. Jeho robustná konštrukcia zaisťuje dlhotrvajúci výkon aj pri častom používaní v rušnom kuchynskom prostredí.
Ergonomický dizajn: strúhadlo na syr má ergonomickú rukoväť pre pohodlné uchopenie a plynulé ovládanie. Či už strúhate malé množstvo syra alebo pripravujete veľkú dávku ingrediencií, rukoväť poskytuje optimálnu kontrolu a manévrovateľnosť, čím zlepšuje celkový zážitok z varenia.
Vlastnosti:

Značka: Herzberg< br />Farba: Chróm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ 430.
Rozmery: 19,5 cm x 10 cm x 8 cm
Počet strúhadiel: 3 bubny
Počet krájačov: 1 bubon
Vhodné do umývačky riadu: Áno
Údajov
Poštovné
10 €
EAN číslo
HG-04289