Herzberg sada 3 miešacích misiek HG-04036

Herzberg sada 3 miešacích misiek HG-04036
Herzberg sada 3 miešacích misiek HG-04036
33
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
Zažite kulinárske pohodlie s Herzberg HG-04036: 3-dielna súprava mixovacích nádob s pokrievkou na strúhanie, ktorá ponúka presné meracie čiary a všestranné funkcie pre bezproblémovú prípravu jedla. Vďaka ergonomickým silikónovým rúčkam a priestorovo úspornému dizajnu si môžete vychutnať pohodlie a efektivitu vo vašej kuchyni a zároveň maximalizovať úložný priestor.

Predstavujeme Herzberg HG-04036: 3-dielna súprava miešacej nádoby s vekom na strúhanie , všestranný doplnok do každej kuchyne. Táto súprava obsahuje tri vhodne veľké panvice z nehrdzavejúcej ocele (18/22/26 cm) so zodpovedajúcimi vzduchotesnými pokrievkami, takže môžete ľahko nájsť perfektnú panvicu na akúkoľvek úlohu pri varení alebo skladovaní potravín. Či už pripravujete šalát či strúhate syr, marinujete mäso alebo pečiete svoje obľúbené sušienky, tieto tenké, do seba vložené misky sú ideálnym riešením.

Nie je to len taká obyčajná miska, naša sada obsahuje tri praktické strúhadlá ktoré dokonale pasujú na veko väčšej misy. Tieto strúhadlá z nehrdzavejúcej ocele ľahko krájajú, sekajú a strúhajú, čím uľahčia prípravu jedla a zároveň udržia vašu pracovnú plochu čistú a upratanú. Okrem toho má každá nádoba ploché, protišmykové silikónové dno, ktoré poskytuje stabilitu pri miešaní, miešaní alebo šľahaní a znižuje riziko rozliatia a kontaminácie.

Naše miešanie bolo navrhnuté s ohľadom na pohodlie a presnosť poháre sa dodávajú v štandardných a metrických veľkostiach s meracími čiarami, ktoré sú vo vnútri vyryté laserom, aby boli ľahko čitateľné. Táto funkcia je ideálna na presné odmeranie tekutých a suchých surovín, ako je olej alebo múka, a vždy zaistí dokonalé výsledky varenia. S ďalšími funkciami, ako sú protišmykové silikónové dná, silikónové rukoväte proti obareniu a vrchnáky bez obsahu BPA pre dlhotrvajúcu sviežosť, je nádoba Herzberg s pokrievkou na strúhanie nevyhnutnosťou pre každého nadšenca varenia.

Vlastnosti:

Odolná konštrukcia: táto vlastnosť zvýrazňuje použitie vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele vo výrobnom procese, zvýrazňuje schopnosť produktu odolávať opotrebovaniu, čím zaručuje užívateľovi dlhú životnosť a spoľahlivosť.< br / >Multifunkčné: Táto funkcia zvýrazňuje všestrannosť produktu, čo naznačuje, že môže vykonávať mnoho úloh v kuchyni nad rámec jednoduchého miešania, ako je strúhanie, krájanie, strúhanie atď., vďaka čomu je cenným a všestranným doplnkom každého kulinárskeho diela.
Vstavaný dizajn: Táto funkcia popisuje priestorovo úsporný dizajn produktu, kde sa misky úhľadne stohujú, keď sa nepoužívajú, čím sa maximalizuje úložný priestor a je ideálny pre úzke kuchyne.
Protišmyková základňa: toto táto funkcia zvýrazňuje prítomnosť silikónovej základne na každej panvici, ktorá zabraňuje jej skĺznutiu alebo prevráteniu počas používania, zaisťuje stabilitu a minimalizuje riziko nehôd alebo rozliatia.
Meracie čiary: Táto funkcia sa vzťahuje na meranie, čiary vyryté do každej panvice poskytuje pohodlný a presný spôsob, ako odmerať ingrediencie priamo do misy, čím sa eliminuje potreba samostatných odmeriek a zjednoduší sa proces varenia alebo pečenia.
Odnímateľné veko so strúhadlom: Táto funkcia označuje, že výrobok pevne sedí pokrievkami, ktoré zároveň fungujú ako strúhadlo, čo vám umožní pohodlne skladovať potraviny strúhaním ingrediencií priamo do misy, čím šetríte čas a znižujete neporiadok.
Ergonomické silikónové rukoväte: Táto funkcia zvýrazňuje silikónové rukoväte na miskách pre pohodlné a bezpečné uchopenie aj pri manipulácii s horúcimi alebo ťažkými prísadami, čo zaručuje bezpečnosť a jednoduché používanie pre používateľa.
Matný: Táto vlastnosť popisuje matnú textúru povrchu produktu vo vnútri aj zvonku misiek, čo pomáha predchádzať poškriabaniu a zachová si elegantný vzhľad v priebehu času, čím zlepší atraktívnu estetiku a trvanlivosť produktu.
Verká bez BPA: Táto funkcia zaručuje zákazníkom, že viečka dodávané s produktom sú vyrobené z materiálov bez BPA, čo zaisťuje bezpečnosť skladovania a konzumácie potravín a uprednostňovanie zdravia a pohody používateľa a jeho rodiny.
Výtok Výtok: Táto funkcia znamená, že všetky nádoby majú integrované výlevky, čo umožňuje bezproblémové nalievanie a ľahký prechod tekutín, čím sa zvyšuje pohodlie a presnosť pri v kuchyni pri príprave jedla.
Vlastnosti:

Názov značky: Herzberg
Farba: chróm, červená.
Materiál misky: nehrdzavejúca oceľ.
Materiál krytu : silikón.
Materiál trávy: nehrdzavejúca oceľ.
Kapacita: 1,5, 3 a 5 litrov
Veľkosť: 18, 22, 26 cm
Príslušenstvo na trávu: plátok, sekanie, pilník < br />Bez BPA: Áno
Výtok: Áno
Umývateľný v umývačke riadu: Áno
Protisšmykové tlačidlo: Áno
Údajov
Poštovné
10 €
EAN číslo
HG-04036