BLACK Automatický zváračský štít – 37107

BLACK Automatický zváračský štít – 37107
BLACK Automatický zváračský štít – 37107
10
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
BLACK Automatický zváračský štít – 37107


Tento zváračský štít je nástroj odporúčaný pre všetkých nadšencov zvárania. Ideálne pre obaľované elektródy MMA a poloautomatické zváranie MIG-MAG a TIG. Okrem toho sa dá použiť aj na zváranie TIG s nižším prúdom.

Zváračský štít je automatický, preto je vybavený pokročilým senzorom, takže rozpozná zvárací proces a zaistí automatické stmavenie a bezpečnosť . Toto stmavnutie sa vráti do pôvodného stavu, akonáhle dokončíte zváranie. Oneskorenie jasu a ovládanie jasu je možné nastaviť aj manuálne, čo umožňuje prispôsobenie individuálnym preferenciám.

Článok hlavy sa vyznačuje praktickým dizajnom a pohodlím. Nastaviteľná opierka hlavy poskytuje bezpečné uchytenie a stabilitu počas používania. Zorné pole 92,5 x 42,5 milimetrov poskytuje vynikajúcu viditeľnosť, ktorá umožňuje precíznu zváraciu prácu.

Automatický zváračský štít je navyše vybavený fotočlánkovou batériou, ktorá zabezpečuje napájanie potrebné pre jeho chod . Štít hlavy má stupeň ochrany DIN 9-13 v zatmavenom stave, zatiaľ čo DIN 3 v rozsvietenom stave. Čas odozvy medzi svetlým a tmavým stavom je 0,001 sekundy. Poskytuje ochranu medzi -5 a +55 stupňami.



Napájanie: Fotočlánková batéria
Zorné pole: 92,5 x 42,5 milimetra
Veľkosť: 92,5 x 42,5 mm
Rozsah ochrany: DIN 9-13
Stupeň ochrany pred svetlom: DIN3
Teplotná zaťažiteľnosť: od -5 stupňov do +55 stupňov
Nastaviteľná detekcia svetla: Áno
Nastaviteľná opierka hlavy: Áno
Údajov
Poštovné
10 €
EAN číslo
37107